give us back or we run from this server!!

View previous topic View next topic Go down

give us back or we run from this server!!

Post  kakikongket on Sat Mar 26, 2011 11:52 pm

aku tak kira aku nak item aku blek!!

aku boom org tak mati!!

aku nak item aku blek!!

aku tak kira ... lantak la ape nak jadi . jadi la!!

ko nak nak band ke ape ke ... aku da tak ksah ...

aku bgai nak mampus buat armor tue 3~4 hari hadap pc 24

jam bgai nak pcah anak mata aku ....!!

klau tak kasi aku itemĀ² aku balik !! tgk la ape jadi ..

elok2 sver ni bru nak ada org main .. tros tak ade org!!

aku kasi 24 jam ADMIN MASA .. ko ingat .. aku da hlang sbar da ni !!

slama ni aku diam kan aje ....!!

kakikongket

Posts : 68
Join date : 13/03/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: give us back or we run from this server!!

Post  cyclops-gz on Sun Mar 27, 2011 12:01 am

aa btol tu.player susah2 payah wat item sng2 admin tukar .kasi blik item asladmin xpyh la nk wat server ni nmpak pelik dari server laen,nk seragam la konon.wat mcm server asal,player pon ramai.ada jugak 2,3 org pm aku tya knape server ni plik2.item xleh drop lah,item kna tukar2 lah,mcm2 lg la.kw cmni berterusan tggu mase ja server ni .xlambat..,caye la ckap aku

cyclops-gz

Posts : 7
Join date : 25/03/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: give us back or we run from this server!!

Post  kakikongket on Sun Mar 27, 2011 12:04 am

btol tu.. lau ko rasa ko nak untung . ko nak sver ko tahan lme ....

buat ape yg ptut ..jgn dok merapu raban...

aku janji aku tarik lgi rmai player....

aku tak nak ape2 .. aku nak item aku jew

kakikongket

Posts : 68
Join date : 13/03/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: give us back or we run from this server!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum